Varför denna blogg?

Vi har startat denna blogg för att kunna skriva om olika produkter, tankar och ideér för våran webbshop www.systerochbror.se. Vi hoppas att denna blogg ska vara ett hjälpmedel till att hitta till våran butik samt ett bra ställe för besökare och kunder att kunna kommentera butiken och sortimentet. Samt att vi kan få respons på vad vi gör bra eller dåligt.


www.systerochbror.se är en butik på nätet med barninredning, babytillbehör, coola väskor och leksaker till barn i åldrarna 0 till 12 år men även till oss större.

Vi som driver Syster & Bror heter Hanna Öijerholm och Johan Fors.
Tanken med våran nätbutik är att du ska hitta allt från nya roliga, kreativa, designade produkter till klassiska, praktiska saker till ditt hem eller dina barn. Utan att behöva tumma på säkerheten för ditt barn eller miljön.

Fördelen med nätbutiken är att den alltid är öppen, du väljer själv när det passar att handla. När du hittar något som du vill ha är det väldigt lätt att beställa och när beställningen är gjord ser vi till att varorna kommer säkert hem till dig.

Hoppas att ni finner denna blogg och våran butik intressant. Välkomna!




Nytt från NG Baby



NG Baby har nu fått hem prickar i dessa båda härliga pastellfärger, lime & rosa.



XL Kudden, den perfekta kudden när du ska kolla på TV, spela TV-spel eller bara koppla av och mysa i.
XL Kudden finns i flera mysiga färger och den mjuka kudden formar sig precis efter din kropp.
Storlek 130x160 cm




Detta är nyheter frå NG Baby och vi funderar på att ta med dessa i vårat sortiment, vad tycker ni är det något att satsa på?

Häftiga döskalle grejer!

                  

Här är några produkter du enkelt kan förändra barnrummet med. Just nu är det kampanjpris på dessa tre döskalleprodukter. Finns även andra döskallegrejer som tex krokar, kläder och förvaringslådor.



Nu har vi även den roliga boxen som har en griffelyta på ena sidan som man kan skriva eller rita på. Perfekt för att hålla ordning på leksakerna eller varför inte till förrådet eller arbetsrummet.
Vi har också flera olika boxar från LaShelf. Är det någon ni tycker vi saknar hör gärna av er så ordnar vi det.


Bra priser på kläder från Lundmyr of Sweden

Nu har vi fått in kläder från Lundmyr of Sweden som vi har riktigt bra priser på. Till exempel jättesöta byxor för 79 kr och munkjacka för 89 kr. Ordinarie pris är 299 kr och 249 kr. Kläderna är tillverkade i 100% ekologisk bomullsfrotté. 

                                     


BiBaBad Portabel badlösning

BiBaBad är en smidig lösning för familjer som saknar badkar hemma.





Med BiBaBad behöver barnen inte leka under rinnande vatten. De kan bada säkert utan att behöva sitta på ett halt och kallt klinkergolv.

BiBaBads förde jämfört med skrymmande baljor är att badet enkelt fälls upp när det är dags att bada. När badandet är klart fälls BiBaBad ihop igen. Det diskreta badet kan därefter ställas undan eller till och med hängas upp, till exempel för tork


Filt, bomullstrikå, I-LOVE-ORGANIC

 

Älsklingens mjuka plats för lek och vila En mjuk och fin filt utrustad med praktisk förvaringsficka där pyjamas och Snuttegubben passar väl in.
 


Filten har en söt brodyr i form av LUNDMYR hjärtat och lämpar sig väl som lekfilt för spralliga stunder eller som överkast vid vila. Filten är tillverkad i 8% sammetsplysch och 20% polyester. Tvättas i kallt vatten. Mått: 115 x 80 cm.


Hej och välkommen


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0